Informatie  |  Werken bij

Werken bij

Iedere dag gaan onze deuren open voor ruim 1700 leerlingen. Zij zijn verdeeld over 8 christelijke scholen en 4 ontmoetingsscholen in de gemeente Tytsjerksteradiel. Ruim 200 medewerkers (leerkrachten en ondersteunend personeel) dragen zorg voor het onderwijs.

Oarsprong is een christelijke organisatie die toekomstgericht en inspiratievol onderwijs biedt aan ieder kind. Vanuit onze levensvisie en traditie voelen we ons sterk verbonden met onze leerlingen, hun ouders, alle ketenpartners en met de mienskip. Wij werken op onze christelijke- en ontmoetingsscholen aan vernieuwende onderwijsconcepten en een identiteitsrijke omgeving. We leren onze leerlingen het maximale uit zichzelf te halen. Zo helpen wij onze kinderen hun talenten te ontdekken en deze verder te ontwikkelen. We begeleiden hen in hun groei tot zelfbewuste, verantwoordelijke mensen, die zorg dragen voor zichzelf, voor anderen en voor onze leefomgeving. In onze organisatie doen we wat we zeggen en zeggen wat we doen. Onze kernwaarden hierbij zijn: verbinden, vertrouwen, lef en passie.

Wij bieden nieuwe medewerkers een plezierige, goed gefaciliteerde werkomgeving aan. Daarbij zijn er voldoende mogelijkheden om je persoonlijk te ontwikkelen.

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging?
Dan is één van deze vacatures misschien iets voor jou!

Huidige vacatures:

De Klimstien: leerkracht groep 4

Kinderen goed onderwijs en een goede algemene vorming bieden. Dat is het ideaal van het team van de Klimstien! Als jij goed kunt samenwerken en graag de handen uit de mouwen steekt, dan ben jij degene die we . . .

Lees meer >>

CBS De Wrâldpoarte: directeur

Ben jij de directeur die zich inzet voor verbinding en daadkracht toont? Wil jij werken met een enthousiast team dat op een coöperatieve manier werkt? Dan zijn wij op zoek naar jou!  Klik hier voor de complete vacature.

Lees meer >>

CBS Alpha: leerkracht unit 2

Een bernemienskip waar ieder kind, vanaf het begin meetelt, waar kinderen de kans krijgen hun talenten te ontwikkelen in een sfeer van veiligheid, rust en regelmaat. Dat is CBS Alpha in Ryptsjerk! Word jij enthousiast van onderwijs dat . . .

Lees meer >>

CBS De Wrâldpoarte: leerkracht groep 1-2

Wil jij werken op een leuke school met een enthousiast jong team? Vind je het belangrijk om te kijken naar wat de leerlingvan jou nodig heeft en kun je goed samenwerken vanuit vertrouwen? Dan is CBS de Wrâldpoarte in Garyp echt een school voor jou! Klik . . .

Lees meer >>

Oarsprong: leerkracht invalpool

Al onze vacatures voor volgend schooljaar zijn ingevuld, maar we hebben nog ruimte in onze invalpool! Ben jij flexibel, houd je van afwisseling en wil je graag meters maken in het onderwijs? In onze invalpool maak je kennis . . .

Lees meer >>

Invalkrachten

Wij zijn op zoek naar invalkrachten voor onze 12 basisscholen. Wij maken graag kennis met je als je: de christelijke identiteit van de stichting onderschrijft; bevoegd bent; open staat voor nieuwe ontwikkelingen; oog hebt voor goede verhoudingen in de . . .

Lees meer >>

Huidige vacatures:

De Klimstien: leerkracht groep 4

Kinderen goed onderwijs en een goede algemene vorming bieden. Dat is het ideaal van het team van de Klimstien! Als jij goed kunt samenwerken en graag de handen uit de mouwen steekt, . . .

Lees meer >>

CBS De Wrâldpoarte: directeur

Ben jij de directeur die zich inzet voor verbinding en daadkracht toont? Wil jij werken met een enthousiast team dat op een coöperatieve manier werkt? Dan zijn wij op zoek naar jou!  Klik . . .

Lees meer >>

CBS Alpha: leerkracht unit 2

Een bernemienskip waar ieder kind, vanaf het begin meetelt, waar kinderen de kans krijgen hun talenten te ontwikkelen in een sfeer van veiligheid, rust en regelmaat. Dat is CBS Alpha in Ryptsjerk! . . .

Lees meer >>

Huidige vacatures:

MODUS: coach groep 7/8

Met onderwijsroute MODUS richten wij ons speciaal op leerlingen van 10-14 jaar. Het onderwijs sluit aan bij het tienerbrein, maakt een later keuzemoment mogelijk en zorgt voor een betere aansluiting tussen het basis- en voortgezet onderwijs. Zie jij jezelf werken bij MODUS? Aarzel dan niet en solliciteer op de functie van coach groep 8!

Klik hier voor de volledige vacature.

KBS De Reinbôge: leerkracht groep 8

Op KBS De Reinbôge in Burgum wordt gewerkt met groepsdynamisch onderwijs en dat betekent dat wij een prettige omgang tussen leerlingen onderling en tussen leerlingen en onze leerkrachten belangrijk vinden. Spreekt jou dit aan? Dan is de vacature voor leerkracht in groep 8 echt iets voor jou!

Klik hier voor de volledige vacature. 

Invalkrachten

Invalkrachten

Wij zijn op zoek naar invalkrachten voor onze 12 basisscholen.

Wij maken graag kennis met je als je:

  • de christelijke identiteit van de stichting onderschrijft;
  • bevoegd bent;
  • open staat voor nieuwe ontwikkelingen;
  • oog hebt voor goede verhoudingen in de relatie met leerlingen, leerkrachten, en ouders;
  • de Friese taal minimaal passief beheerst.

Herken je jezelf hierin en ben je per direct beschikbaar? Download dan hier het invalformulier en solliciteer meteen! Omdat er zich regelmatig verlofsituaties voordoen vragen wij je om in de sollicitatie aan te geven welke dagen je beschikbaar bent en voor welke groepen.