Oarsprong e-mailhandtekening

Op deze pagina tref je de standaard e-mailhandtekening voor Oarsprong aan:.

Instellen van de e-mailhandtekening in Outlook:

Het installeren van de handtekening in Outlook werkt als volgt:

» Download hier het HTML-bestand van de handtekening en bewaar deze op je bureaublad.

» Download hier een PDF met instructies om de handtekening te installeren. 

Eenvoudige methode:

Naast de bovenstaande geavanceerde methode is er ook een hele eenvoudige manier om de handtekening in Outlook in te stellen.

Het nadeel van deze methode is dat de handtekening niet altijd goed binnenkomt bij de ontvanger van je mail. Zo is er bijvoorbeeld meer kans dat de afbeeldingen niet verschijnen, maar enkel een kruisje links bovenaan de afbeelding. Maar in de meeste gevallen werkt de eenvoudige methode redelijk goed.

Je kunt de handtekening instellen door het HTML-bestand van de handtekening te openen { klik hier > } in (bij voorkeur) Google Chrome*.

Vervolgens kun je de handtekening selecteren met CTRL-A / CTRL-C. Hierna kan de handtekening in het handtekeningenvenster in Outlook geplakt worden.


Als alternatief kun je de HTML van de handtekening ook openen en kopiëren vanuit Microsoft Edge, Apple Safari of Mozilla Firefox. Maar deze browsers raad ik liever niet aan omdat er dan minder goed speciale onderliggende css-codes meegenomen worden in Outlook en de handtekening er dan vaak minder netjes uitziet. In Google Chrome gaat het altijd goed.