Nieuws

Vacature leerkracht groep 4/5

CBS De Ichthusschool in Gytsjerk is op zoek naar een enthousiaste juf of meester voor groep 4/5! Ben jij een ervaren leerkracht en ben je op zoek naar een tijdelijk baan? Laat dan snel iets van je horen!

CBS De Ichthusschool in Gytsjerk is een Daltonschool en wil een school zijn waar iedereen zich thuis voelt: als een vis in het water! Liefde, geborgenheid en waardering geven aan kinderen vinden wij een voorwaarde voor een optimale ontwikkeling van het kind.

Wij zoeken een collega voor de periode van 17 mei tot en met 7 juli 2021. Deze vacature is ontstaan in verband met zwangerschaps-/ouderschapsverlof en heeft een WTF van 06, (maandag t/m woensdag). De inschaling vindt plaats in schaal 10, de trede is in overleg.

Heb je belangstelling? Stuur dan vóór woensdag 21 april 2021 je CV en motivatie naar Trijnie Pompstra: werkenbij@stichtingoarsprong.nl. De gesprekken vinden plaats op woensdag 28 april 2021. Wil je eerst meer informatie? Natuurlijk kun je kijken op www.cbs-ichthusschool.nl en telefonisch kun je informatie opvragen bij: Willy Jarir (directeur) of Petra van der Veen (IB-er/ waarnemend directeur),  telefoonnummer: 058-2562474.