Leerkracht groep 3 op de Klimstien

Voor groep 3 met 23 enthousiaste leerlingen zijn we op zoek naar een collega die het aanvankelijk lees-, schrijf- en rekenonderwijs goed vorm kan geven, goed kan samenwerken, zich verantwoordelijk voelt, gemakkelijk contacten met ouders onderhoudt en die een plezierig pedagogisch klimaat kan scheppen. Draai jij je hand hier niet voor om, dan komen we graag met jou in contact!

Per direct zoeken wij een collega voor ziektevervanging.
Het betreft een dienstverband van 24 uur per week (wtf 0,6), op maandag, dinsdag en vrijdag.

Voor meer informatie over de school kun je kijken op: www.deklimstien.nl. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Baukje Bijma, directeur.  Tel: 06-25634680 of e-mail: b.bijma@stichtingoarsprong.nl.

Heb je interesse, dan ontvangen wij graag uiterlijk 27 januari 2023 jouw motivatie met CV. Deze kun je sturen naar werkenbij@stichtingoarsprong.nl.